Gå til innhaldet
  • Seteropplevingar
    • Ost – på Herdalsvis
    • How to make the brown cheese?
    • Doch wie stellt man braunen Käse her?
    • Come si fa il formaggio marrone?
    • Herdalssetra
  • Dale Gard
  • Herdalssetra
    • Setermiljøet
    • Foredling
    • Naturarven
    • Dyra
    • Historia
    • Årstidene
    • Budeier og huldrer
  • Geoturisme
  • Olavsrosa
  • Vegen hit
  • Produkt
  • Presse

Arbeider for å kome inn på UNESCO si verdsarvliste

7. april 2022Nyhende6214Herdal

Norsk seterkultru arbeider for å få seterkulturen inn på UNESCO si liste og du kan lese meir om det på immateriellkulturarv.no

Innleggsnavigering

← Tidleg til støls i år! Vi ser fram til setersommaren 2022 →

Nye innlegg

  • Endeleg til støls!
  • Vi ser fram til setersommaren 2022
  • Arbeider for å kome inn på UNESCO si verdsarvliste
  • Tidleg til støls i år!
  • Første tur til kveldsbeite i år, Dronningruta!
tysk engelsk
turisme
turisme
turisme

Kontakt informasjon

Herdalssetra – 6214 Norddal
Tlf. 70 25 91 08 Mobil 97 01 20 35
aashildd@online.no
jossande@online.no
Stolt over å bruka WordPress