Gå til innhaldet
  • Seteropplevingar
    • Ost – på Herdalsvis
    • How to make the brown cheese?
    • Doch wie stellt man braunen Käse her?
    • Come si fa il formaggio marrone?
    • Herdalssetra
  • Dale Gard
  • Herdalssetra
    • Setermiljøet
    • Foredling
    • Naturarven
    • Dyra
    • Historia
    • Årstidene
    • Budeier og huldrer
  • Geoturisme
  • Olavsrosa
  • Vegen hit
  • Produkt
  • Presse

Arbeider for å kome inn på UNESCO si verdsarvliste

7. april 2022Nyhende6214Herdal

Norsk seterkultru arbeider for å få seterkulturen inn på UNESCO si liste og du kan lese meir om det på immateriellkulturarv.no

Innleggsnavigering

← Tidleg til støls i år! Vi ser fram til setersommaren 2022 →

Nye innlegg

  • Tidleg til seters!
  • Flott markering av Unesco-inskripsjonen
  • Norsk og svensk seterkultur skreve inn på lista over verdas kulturarv
  • Endeleg til seters!
  • Snart ber det til seters att!
tysk engelsk
turisme
turisme
turisme

Kontakt informasjon

Herdalssetra – 6214 Norddal
Tel: 948 23 687 - 970 120 35
ashildmdale@gmail.com
jossande70@gmail.com
Stolt over å bruka WordPress