Gå til innhaldet
  • Seteropplevingar
    • Ost – på Herdalsvis
    • How to make the brown cheese?
    • Doch wie stellt man braunen Käse her?
    • Come si fa il formaggio marrone?
    • Herdalssetra
  • Dale Gard
  • Herdalssetra
    • Setermiljøet
    • Foredling
    • Naturarven
    • Dyra
    • Historia
    • Årstidene
    • Budeier og huldrer
  • Geoturisme
  • Olavsrosa
  • Vegen hit
  • Produkt
  • Presse

«Tur frå Geiranger til Herdalssetra»

25. november 2019Nyhende6214Herdal

Innleggsnavigering

← Glimt frå sommaren 2019 Første tur til kveldsbeite i år, Dronningruta! →

Nye innlegg

  • Tidleg til seters!
  • Flott markering av Unesco-inskripsjonen
  • Norsk og svensk seterkultur skreve inn på lista over verdas kulturarv
  • Endeleg til seters!
  • Snart ber det til seters att!
tysk engelsk
turisme
turisme
turisme

Kontakt informasjon

Herdalssetra – 6214 Norddal
Tel: 948 23 687 - 970 120 35
ashildmdale@gmail.com
jossande70@gmail.com
Stolt over å bruka WordPress